התחברו באמצעות Google כדי לפתוח את הטיול ולשמור מידע משותף.
בחרו את השם שהמארגן הוסיף לטיול. הבחירה תינעל לחשבון Google שלכם.
צרו קבוצה ב-Spliit עם אותם שמות המשתתפים, ואז הדביקו כאן את הקישור.
יוצג לחברי הטיול, כדי שיוכלו לפתוח איתך שיחת וואטסאפ.
בחירת חברה תמלא למטה את הקישור לעמוד הצ'ק-אין הכללי שלה — עדיין תצטרכו להזין שם מספר הזמנה/שם. אפשר גם לערוך את הקישור ידנית בכל שלב.
כיבוי מודול מסתיר אותו מהתפריט ומדף הבית - המידע שכבר נשמר בו לא נמחק, ואפשר להפעיל אותו שוב בכל שלב.
שולחים לחברי הקבוצה קישור לטיול, עם הודעה מוכנה מראש.
הטיול הנוכחי נשאר כמו שהוא - האשף פותח טיול חדש ונפרד, ואתם תהיו המארגנים שלו.